dinsdag 6 augustus 2013

Dementie

Het is niet een onderwerp waar ik mij veel mee bezig houd: zorg. Maar ik sta tegenwoordig in contact met een persoon die daar wel veel vanaf weet. Met name weet zij veel over dementie. 
 
Ze heeft er een boek over geschreven dat heet "Mijn partner wordt dement" en heeft ook een aantal websites. Maar op het gebied van SEO ontbrak er nog wel het een en ander. 

Samen hebben we nu de stok opgepakt om haar kennis wat beter onder de aandacht te brengen. Zij schrijft de artikelen, en ik laat haar de specifieke onderwerpen en kernwoorden weten. Daarnaast doe ik de technische kant van het verhaal en help ik haar met het opbouwen van goede links naar haar nieuwe website over dementie.

Zodoende leer ik zelf ook nog eens wat meer over dementie, of ook wel de ziekte van Alzheimer genoemd. Wie weet of dat in de toekomst nog eens van pas zal komen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten