maandag 2 september 2013

Doorlopend Krediet

Voor de meeste van de zoektermen waar ik doelen voor heb gezet is het me in korte tijd gelukt om erg hoog in de zoekresultaten terecht te komen. Zelfs voor termen als Istanbul is het me gelukt om binnen de top 10 van bijvoorbeeld Google terecht te komen. En op het gebied van geld lenen, toch erg lucratief, is het me zelfs gelukt om met een aantal belangrijke termen nummer 1 te zijn.

Een van de grotere uitdagingen voor mij is toch wel het doorlopend krediet. Dat is een super lucratieve leenvorm voor veel banken en zij geven veel geld uit aan marketing om hun leenproducten onder de aandacht te brengen. Zo ook geven zij veel geld uit voor zoekmachine-optimalisatie. Via een aantal speciale marketingbedrijven kopen zij links op andere websites. Dankzij de links op die websites scoren zijn hoger in de zoekresultaten.

Want het zijn niet een paar banken die massaal links inkopen, het zijn er echt tientallen zo niet meer dan honderd banken en kredietverstrekkers die zich met deze strategie bezig houden. We zullen zien hoe lang het duurt voordat ik met mijn website www.hetdoorlopendkrediet.nl hoog genoeg kom. Ik zal het toch vooral moeten hebben van goede onsite SEO en unieke content.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten